Who is the best provider for SAN certificate?

تم إضافة السؤال من قبل mohammed khalaf , Instructor , al-quds Collage
تاريخ النشر: 2016/04/04
Mohammed Nabi
من قبل Mohammed Nabi , Network Systems Analyst , Navicent Health Inc.

Top 5 Storage Certs

1) BCNE: Brocade Certified Network Engineer

2) CCNP Data Center: Cisco Certified Network Professional Data Center

3) EMCSA: EMC Storage Administrator Track

4) HP Master ASE: Storage Solutions Architect V1

5)  NCDA: NetApp Certified Data Administrator

Rami Najib
من قبل Rami Najib , key account Manager / project Manager , Dubai technologies

the best provider for SAN certificate is IBM

Shaikh Muhammad Adeel
من قبل Shaikh Muhammad Adeel , Sr Pre Sales Engineer , SysCons Computers LLC

Symantec in my point-of-vew