My question is this if i am being job as Coordinator Security then what kind of opportunity i can avail for my future?

تم إضافة السؤال من قبل Khawaja Waqas , Procurement Manager , ASANUS Medizentichnek
تاريخ النشر: 2013/09/20
Jabir Khan
من قبل Jabir Khan , Operations Manager , Arrow Transport Logistics

If You are good at SOPS of your company and job responsibilities you can go upto Director security.