What would be your preference at same salary package? A : Managerial position in a small company, or B : Non-Managerial position in a Giant.

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Khalil , Regional Operations Manager , EPC JAPAN TRADING
تاريخ النشر: 2016/04/06
manaf almas
من قبل manaf almas , Auditor , DAR AL NUZUM PUBLIC ACCOUNTANTS

U will get more work exposure by Managerial position in small company,,