ايهما افضل لعمل البرامج المحاسبية برنامج EXCELأم برنامج ACCESS؟

تم إضافة السؤال من قبل رائف محمد ابراهيم ابوالعلا , رئيس حسابات , شركة الشرف للسيارات
تاريخ النشر: 2016/04/09
Firas Shahadi
من قبل Firas Shahadi , Human Resources Director , SAUDI UNION

من الافضل البدء بتعلم الإكسل، ثم الأنتقال إلى تعلم الأكسس.

لكن لا أعتقد أنه من الأفضل الإكتفاء بأحدهم

شكراً على السؤال

Ahmed Samy
من قبل Ahmed Samy , Infrastructure Manager , tahweel integrated

كل واحد برنامج منفصل عن التاني الاكسل بتاع معادلات و جمع وطرح و كدا انكا الاكسس دا قواعد بيانات انما الاكسل عمرك ما تعمل ييه برامج محاسبيه خالص