What do we really study in computer system engineering and software engineering?

تم إضافة السؤال من قبل mukesh sah
تاريخ النشر: 2016/04/12
dominic simon
من قبل dominic simon , IT Manager , SALUMCO

Computer system engineering is 20% Hardware and 50% System programming like Compiler Design and OS deveopemnt rest 30 % is application software development.

In Software Engineering,  30% Software Analysis Design, 20 % Algorithms , 20  % Development Tools and 30 % Testing methodologies