Do we have scope for Java Developers with MBA in Operations Management in Middle East?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Kasim Nizamudeen , Senior Technical Program Manager , Walmart Labs
تاريخ النشر: 2013/09/20
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

According to my point of view not possible, if concern person from B.Tech and MBA back ground persons may be possibilites over there.