Can anyone enlist me the top industries for electrical engineering jobs?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Usman , Assistant Manager Operations , Lahore Electric Supply Company
تاريخ النشر: 2016/04/15
Hasan Zainy
من قبل Hasan Zainy , Control / Instrumentation Filed Service Engineer , GE

Power from generation till reach coustmer: usually they are many departments. For example generation or transmission

Oil and gas

Petrochemicals

Automobile

Avionics and aerospace