ASME Code tolerance crack , porosity ,undercut and Arc Strike

تم إضافة السؤال من قبل zaki mohamed zaki salim
تاريخ النشر: 2013/09/20
Mohan Kumar Karuppiah Balasubramanian
من قبل Mohan Kumar Karuppiah Balasubramanian , Technical manager , Quest Global Engineering Services Private Limited

According to which ASME code you want........ there are several ASME codes according to services such as ASME section I, B31.3, VIII...............

Hossein Haddadi
من قبل Hossein Haddadi , technical inspector , behsetoon sanat novin Co.

ASME SECTION VIII