How to be a professional stock controller?

تم إضافة السؤال من قبل Deepak Panth , Stock control supervisor , ABU ISSA MARKETING & DISTRIBUTION
تاريخ النشر: 2016/04/17
Saleh Saleh
من قبل Saleh Saleh , Section Engineer , Consolidated Contractors Co. Oman.L.L.C

Daily reporting for the balance stock and specific arrangement for stock

Hamdi Hassayoun
من قبل Hamdi Hassayoun , Transport and Logistic Manager , Leoni

Hi, Daily monitoring using specific tools