When removing excess penetrate with water, what should be the wash time?

تم إضافة السؤال من قبل Sijin Kalathil CRPEP certified category C Mechanical Engineer , QA QC Inspector Mechanical , Delta Construction W. L. L
تاريخ النشر: 2016/04/20
Ainur Istayev
من قبل Ainur Istayev , Deputy QAQC Manager/Lead Welding engineer , Gate Insaat Taahut ve Ticaret

Water washable penetrant time not specified. It should be dipped in water once.