What is the optimal temperature of penetrant materials and the part under inspection in order to obtain the best results?

تم إضافة السؤال من قبل Sijin Kalathil CRPEP certified category C Mechanical Engineer , QA QC Inspector Mechanical , Delta Construction W. L. L
تاريخ النشر: 2016/04/21
MUHAMMAD ZEESHAN KHAN
من قبل MUHAMMAD ZEESHAN KHAN , QC-ANALYST , CIRIN PHARMACEUTICAL(PVT)LTD.

SPECIFICATIONS ARE DEFINED.

فاطمة اماني حساني
من قبل فاطمة اماني حساني , master professionnel , LAFARGE

limitations writen on the cans

Ainur Istayev
من قبل Ainur Istayev , Deputy QAQC Manager/Lead Welding engineer , Gate Insaat Taahut ve Ticaret

limitations writen on the cans. part to be examined may be warm hand