One place to another place signal sending through fiber optics -------------light?

تم إضافة السؤال من قبل Shiju Masood Khan , Help Desk Technical Support Incharge (Computer Network Audio Video & Tele-Communication ) , The Equestrian Club
تاريخ النشر: 2013/09/20
Pierre Casaubieilh
من قبل Pierre Casaubieilh , System Test Development Engineer , Resmed

Optical fibres are a nice way to transmit a signal information from an emitter (e.g. speaker) to a receiver (e.g. a listener) . You can modulate (and then demodulate) the optical signal or use interferometers to gain access to the necessary data.