How to deal with customers at a receiving area?

تم إضافة السؤال من قبل Amjad afaqi , Administrator , al waziyah poultry co
Thomaskutty AP
من قبل Thomaskutty AP , Senior Accountant , SALAM STUDIO & STORES- Muscat

PREPARE THE AGEWISE ANALYSIS OF CUSTOMER , APPROACH FOR PAYMENT.BETTER TO SEND INVOICE AND DO COPIES WITH RECEIVERS SIGNATURE, IT WILL BE EASY FOR YOU TO CLAIM YOUR MONEY.