Which of the following is a tool used to secure expert judgment? A. Peer Review B. Delphi Technique C. Work Breakdown Structure

تم إضافة السؤال من قبل Oussama BEN SMIDA, PMP , Senior Construction Manager , Havelock One Interiors
تاريخ النشر: 2016/04/24
sardar mardookhy
من قبل sardar mardookhy , Head of portfolio management department , MCI

I do agree with Mr.Hisham,

B.

Hisham Hamdy
من قبل Hisham Hamdy , Program Manager , Cisco Systems - Saudi Arabia

B. Delphi Technique

Delphi technique is getting the response "solely" from each expert and try to get the best from all responses