Success stories is interested can Bay.com CEO Mr. Rabea Ataya share his success story, all members please vote up & say yes CEO to share his story?

تم إضافة السؤال من قبل Saifeldin Osman Ali , Human Resources Consultant , Aldoha investment CO LTD Sudan
تاريخ النشر: 2016/04/24
Rami Assaf
من قبل Rami Assaf , loading and Storage Operations Supervisor , Arab Potash Company

Thanks for invitation

I am agreeing with your answer

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

mmmm ok i will see his story

ghazi Almahadeen
من قبل ghazi Almahadeen , Project Facilitator , Jordan River Foundation

thanks invite Mr. .............. I leaveanswer Experts

dalal alharbi
من قبل dalal alharbi

Thanks for the invite I am waiting for answers to relevant experts