What is the amount of reinforcement for main bars in a slab based upon?

A.  minimum bending moment

B. maximum bending moment

C. maximum shear force

D. minimum shear force.

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Helal , Project Manager , GROUP CONSULT INTERNATIONAL
تاريخ النشر: 2016/04/24
Amir Cheffi
من قبل Amir Cheffi , Receptionniste , NH Hotel

!!!!!!!!!!Option B !!!!!!!!!!

hatem labib
من قبل hatem labib , Quality control manager , MISER consultant

---------------------------------------------B---------------------------------------------

Eng Ahmed Elsharkawy
من قبل Eng Ahmed Elsharkawy , Civil Engineering Project Manager , Altwijry office

thanks for invition ,,,,,,,,,,

my choice is option B

جعفر هندي زين السقاف
من قبل جعفر هندي زين السقاف , "Certified trainer by the Yemeni Engineers Syndicate." , Engineers Syndicate

.............Option"B. .............

Hossam hemdan abou-elhassan
من قبل Hossam hemdan abou-elhassan , construction civil engineer , ROAYA GROUP FOR DEVELOPMENT AND PROGECTS MANAGMENT

00000000000B0000000000000000000

Mushreq Abdulmajeed
من قبل Mushreq Abdulmajeed , Senior Project Supervisor , Lagoon Spring Company

{{{{{{{{{Option B }}}}}}}}}}}}

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Maximum moment ,,,, answer B

Yaqoub Alomar
من قبل Yaqoub Alomar , Civil Engineer , Al-Zubeir municipality

Max. Bending moment

Thank you

Oanca Adrian
من قبل Oanca Adrian , Chief of Sewer Sector and Water Treatment Plant , APĂ-CANAL S.A.

Option B: maximum bending moment

mohamed abd el hamid abd alla elfarran elfaran
من قبل mohamed abd el hamid abd alla elfarran elfaran , مهندس مدنى , مكتب العطيشان الهندسى

OPTION  B.............................

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

and

deflection is major factor  aslong span