Manufacturing Sector SAP implementation w.r.t. Production Planning, Process control, SCM funcation, AP & AR modules?

تم إضافة السؤال من قبل Rajiv KAPOOR , Procurement & Warehouse Manager , Smart Skyline Contracting
تاريخ النشر: 2013/09/21
GOKHAN TASDEVIREN
من قبل GOKHAN TASDEVIREN , Director of Group Companies- Guris Holding , Parsan-Döktaş-Omtaş

Hello Rajiv teh question is not so clear. I have very deep experience in manufacturing SAP implementation. What do you like to learn about PP, PC, SCM and AP&AR?