Did you prefer to be a good listener or only a good speaker?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2016/04/28
Mazen Mohammed
من قبل Mazen Mohammed , Administrative Specialist , World Bank Group

I'd always prefer to be a good listener because it allows you as customer care agent, PRO or HR to understand and analyze the person you're interacting with so you would be able to communicate and clairfy effectively.

Abdallah Rabea Abdallah Elshall
من قبل Abdallah Rabea Abdallah Elshall , Director Of Human Resources , Baron Palace Sahl Hasheesh

Combination from both..............