What is the latest format of "Performance Appraisal" method that is used by companies these days?

تم إضافة السؤال من قبل MOHAMED NAJMUS SAKIB SAKIB , Intern , QUAARC SOLUTIONS
تاريخ النشر: 2013/09/21
Muaaz Sarfaraz
من قبل Muaaz Sarfaraz , MSc Intern Data Science , Green Tomato Cars UK

An appreciation /compliment , bonus or some added benefits like training abroad, tickets to a great restaurant for family