How do you convert an annual compound interest rate to a six monthly one?

تم إضافة السؤال من قبل Frank Mwansa , ACCOUNTING LECTURER , FREELANCER
تاريخ النشر: 2016/05/01
Mohammed Shahsad
من قبل Mohammed Shahsad , Freelance Travel Consultant , Freelancing

interest amount will be principle amount to the rate of interest and divided into half has it is for six month.