In Oracle how we can create or generate Reports and Troubleshoot The error for an large application and How to create an module for any relative field?

تم إضافة السؤال من قبل Ambrin AkbarAli
تاريخ النشر: 2013/09/21
Rizwan Ali
من قبل Rizwan Ali , Oracle Techno Functional , United Millers Ltd

Hi, You need to install oracle developer6i or10g, You need to study this report builder tool before designing the reports.