How I can build up my career with IT Or How I can skillful person about various program-me of computer?

تم إضافة السؤال من قبل Md Habibullah Misbah , Account's Assistant , Qualitex Group
تاريخ النشر: 2013/09/21
Prashant dadhich Piyush
من قبل Prashant dadhich Piyush , Senior lecturer , Rajasthan polytechnic college Bissau

Give more time for programming languages and improve  skills and it when u r in interviews