Which strategy should be considered for market 1. The client 2. Quality 3. The professional sales team?

تم إضافة السؤال من قبل abdolrahim mojtabaei zadeh , Marketing Director , Shardoo Co
تاريخ النشر: 2016/05/03
abdolrahim mojtabaei zadeh
من قبل abdolrahim mojtabaei zadeh , Marketing Director , Shardoo Co

All , 1- professional sales team 40%

       2- quality 30%

       3- clients  30%

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

all option above should be consider

Rami Assaf
من قبل Rami Assaf , Plant Manager , Al Manaseer group

Thanksfor invitation

I think it’s all is connected