In AutoCAD if you create objects on layer 0, they cannot be moved to different layer. True or false?

تم إضافة السؤال من قبل hamza sirri , Senior Draughtsman , ALTERATH ENGINEERING CONSULTANTS
تاريخ النشر: 2016/05/06
jehad almir
من قبل jehad almir , Senior Lead Electrical Engineer , Saudi Technical Limited

false you can moved to different layer

imaduddin zubair mohammed
من قبل imaduddin zubair mohammed , CAD Civil Designer , Saudi Abv General Contracting Company LTD.

No this statement is false,

objects created in 0 layer can be moved to other layers.