Alcohol can damage neuron and glial cells. What's the most famous neurodegenerative disease?

تم إضافة السؤال من قبل Mansour Hmiden , Teacher Of Biology , faculté des sciences de Tunis
تاريخ النشر: 2016/05/06
PRAVINKUMAR VASOYA
من قبل PRAVINKUMAR VASOYA , Front desk Manager , Redroof Mount laurel, nj franchise

Most famous one is Thiamine deficiency Wernicke-Korsakoff syndrome and Axonal Neuropathy related to alcohol   but  most common neurodegenerative disease is Alzheimer's disease

Respect fully

Dr. vasoya Pravinkumar   M.D. NJ