لديك 3000 طالب ولديك 158 معلم و4 عمال ما هى خطتك فى عام دراسى جديد؟

تم إضافة السؤال من قبل طه خميس , وكيل مدرسه , ادارة ابنوب التعليميه
تاريخ النشر: 2016/05/08
طه خميس
من قبل طه خميس , وكيل مدرسه , ادارة ابنوب التعليميه

اولا /نوع المدرسه ابتدائى ولا اعدادى ولاثانوى -ثانيا / عدد الفصول فى المدرسه - ثالثا / هيكون عدد الفصول ( 60 ) وهيكون فى كل فصل (50 ) طالب

رابعا / نرى تخصصات المدرسين فى جميع المواد ونبدأ فى توزيع الجدول كل مدرس بتخصصه

خامسا / الفصول تقسم على 3 مبانى كل مبنى يختص به عامل والعامل الرابع يختص بطلبات ادارة المدرسه وبوابة المدرسه