How to Identify disks in vCenter in Linux guest?

تم إضافة السؤال من قبل Fathe Din , Sr. Engineer Infrastructure Planning-ICT , Ooredoo Telecom
تاريخ النشر: 2016/05/10
Mehmoodkha Pathan
من قبل Mehmoodkha Pathan , Cloud engineer , Cisco - Aricent payroll

If you are looking for disk details from guest then you can use following commands :

1. df  -hT

2. fdisk -l

3. parted -l

If you are looking for details from vcenter side then you can check in guest properties.