How can efficient operations planning lead to effective project management?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2016/05/10
Waleed Hamdy
من قبل Waleed Hamdy , MEP PROJECTS CONTROL HEAD SECTION , AZMEEL CONTRACTING COMPANY

Operation scope in construction field usually related to the logistics, transportation, and resources management. All that factors have direct impact of the major project execution plan.