WHAT DO YOU THINK ABOUT THE SALARIES IN THE GULF AREA?

تم إضافة السؤال من قبل AMR SAEED , مدير عام , شركة آثاث للديكورات الحديثه
تاريخ النشر: 2013/05/03
Mohamed Abd Elmoniem Metwaly Mansour
من قبل Mohamed Abd Elmoniem Metwaly Mansour , Health, Safety, Social and Environment Manager , SCATEC SAS

The companies in Gulf Market have their salaries regulations like experience, skills, nationality.
but finally depending on the ability of employee to negotiate.

Hassan Hanafy Hassan
من قبل Hassan Hanafy Hassan , Equity Trader , Self-Emploeyed

this area been growing for the last 3 decades have an comfortable secure salaries level on top fromanother territories worldwide