How does ABS work? How does automatic gear transmission work?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Asrafuzzaman , Officer , Beximco Pharmaceutical Ltd.
تاريخ النشر: 2016/05/16
Steven Tomiko
من قبل Steven Tomiko , Technician , Bosch AA/AS

anti lock braking systems work by measuring individual wheel speed, when a lock up condition occurs on a specific wheel the ABS unit pulses hydrualic fluid to the corresponding brake calliper stopping the brakes from locking and resulting in positive traction