Why we use FAHU ?

تم إضافة السؤال من قبل ahmed Hussien , Maintenance Engineer , El Sharqe For ceramics •Samsung Electronics Egypt •Angel Yeast Factory •Nile Valley & South Valley Cement Factories. •Kom Abu Rady Industrial Area. •El Minya Domestic Pressure Regulation Station insulation. •El Swisseraya Factory
تاريخ النشر: 2016/05/16
Shahbaz Khan
من قبل Shahbaz Khan , Trainee Engineer , Aga Khan University & Hospital

fresh air handling units (FAHU) are used in areas where re circulation of air is not allowed in centralized HVAC system.  certain areas of hospitals like isolation rooms, OTs and ICUs, where fresh air is required and room air is contaminated enough not to be recirculated.