انا الحمد لله عندى موهبة فى رسم البورتريه و طبيعة صامتة و نميتها كويس و اشتغلت عليها لكن محتاجة فرصة عمل فى المجال ده, اقدر اعمل ايه ؟

تم إضافة السؤال من قبل Mai Ali
تاريخ النشر: 2016/05/17
Doaa Abdalmoneum Mahmoud
من قبل Doaa Abdalmoneum Mahmoud , مهندس معماري , مكتب استشارات هندسية

أعملي صفحات على مواقع التواصل الاجتماعي مثل الفيس بوك والانستغرام؛ لتصل لوحاتك ورسوماتك لأكبر عدد من الشخصيات ومنها حتزيد عدد الطلبيات على رسوماتك وممكن تعرضيها للبيع + ( استعدي للشهرة ^_* )

وشكراً ..

mohamed khomsi
من قبل mohamed khomsi , الامانة , مركز ترفيهي

حاولي ان تدرسي هذا النوع من الرسم عبر تسجيلك فيديوهات مع الشرح الكامل و ارسلي الى موقع خاص بالرسم لتتقاضي راتبا شهريا محترما

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

اعمل دورات لتعليم الرسم للمبتدئين

Abdullah Aldeab
من قبل Abdullah Aldeab , رسام , شركات مختلفة

عليكي بنشر موهبتك عبر مواقع التواصل الاجتماعي المشهورة ومن ثم البحث عن شركة أو منظمة تقدمي البعض من أعمالك لهم للحصول على وظيفة في مجالك

adel yaseen
من قبل adel yaseen , HR , جروب

انا بشتغل حاليا وسبت الرسم لكن كل فتره برسم

اعتقد انه التصميم الفوتوجرافى يمكن ان يمارس بدون شهادات المهم الأنجاز والأبتكار هذا على عكس التصميم الهند

asmaa hassan
من قبل asmaa hassan , مدرسه , درسه الخطيب الخاصه

فيه اماكن كتير بتعمل دورات للاطفال لتعلم الرسم وممكن تنزلي صورك علي الفيس والانستجرام وتعملي بالطلب وممكن تطوري نفسك وترسمي علي القماش كبراويز و الفوم او الخشب هايبقي افضل والناس بتحتاجها اكتر

Mostafa Mohamed
من قبل Mostafa Mohamed , مندوب , الحمد

ممكن ترسمي لوحات طبيعه كتير وتعرضيها ف صفحات ملككاو ممكن تنميها وترسمي كاريكاتير وتشتغلي ف المجال دا وافكار جديده ف الرسم تجذب المشاهده طوري رسمك ميبقاش نمط واحد وربنا يكرمك

shady eltanany
من قبل shady eltanany , national sales manager , muitiapex pharma -EGPI

ارسمى كتير جدا حتى تصلى لدرجة الاحتراف وعندها ارسلى رسوماتك على جميع مواقع التواصل الاجتماعى بس بعد وصولك لدرجة الاحتراف عشان ماتحرقيش نفسك بدرى

bouraoui amel amel
من قبل bouraoui amel amel , الادارة , نقابة المحامين

قومي برسم عدة ريومات في ورق لا تزول ريمتك للأبد و اعملي معرض لريوماتك أو أرضيها لمواقع اللي تشتري الرسومات