Please describe at least three reasons why you selected the human resources profession as your career choice.

تم إضافة السؤال من قبل Rizwan Asghar Qureshi , HR Coordiator , DPS
تاريخ النشر: 2013/09/21
Shahzad Khan
من قبل Shahzad Khan , Deputy Manager - Human Resources , The Searle Company Limited

I am a People Oriented person.

Have ability to deliver business oriented solutions with consultation skills.

Passion to excel in this field as HR Business partner.