How to control Inventory of restaurants?

تم إضافة السؤال من قبل Mushtaq Ahmad Mir , Centre Manager , YRG Care
تاريخ النشر: 2016/05/24
Pankaj Singh- CMRP
من قبل Pankaj Singh- CMRP , Senior Reliability Engineer , Marafeq Qatar

Strengthen the supply chain. Have a tie up with suppliers and create a just in time approach.

share a long term agreement with your suppler in mutual benefit.

Find the supplier who can supply of materials with minimum lead time.