How can I inspect different types of rcc structure, Specially the steel being correct or not?

تم إضافة السؤال من قبل SHRIPRAKASH Yadav
تاريخ النشر: 2016/05/25
SIMON JOSEPH XAVIER RAJ
من قبل SIMON JOSEPH XAVIER RAJ , Project Engineer , ABB Global Industries and Services Pvt. Limited

Inspection should be done before or during concreting. Spacing, diameter and arrangement of reinforcement steel with respect to drawing to be checked.