How can you make your teaching Active?

تم إضافة السؤال من قبل رمضان حامد حسين عبدالسلام , معلم أول أ لغة إنجليزية , وزارة التربية والتعليم
تاريخ النشر: 2016/05/26
انتصار   INTISSAR الكرد  ELKOURD
من قبل انتصار INTISSAR الكرد ELKOURD , محاضرة رتبة أ , جامعة البليدة

The first fondamental in teaching is to gain the love of students, let them to be more interactive with teacher...orient them if it's nessesary , changing methodes of learning and diverse it to be more clear, let them exploring the best methodes for learning......