What is the effect, if you completed a deal in "You Win - Customer Loose" situation ?

تم إضافة السؤال من قبل AKM YADAT HOSSAIN , Chief Operating Officer , PRIME ASSET GROUP
تاريخ النشر: 2016/05/27
Bhavish Kaul
من قبل Bhavish Kaul , Executive Purchase , Purple Honey Group

Such situations will only lead to inconsistent quality, bad impression in market & total waste of time