Fault Tolerance, can anyone simplify what it means?

تم إضافة السؤال من قبل Abdulmajed Ghazy Almutairi , Web developer , Ijarah Finance
تاريخ النشر: 2016/05/27
AKM YADAT HOSSAIN
من قبل AKM YADAT HOSSAIN , Chief Operating Officer , PRIME ASSET GROUP

Fault-tolerant describes a computer system or component designed so that, in the event that a component fails, a backup component or procedure can immediately take its place with no loss of service. Fault tolerance can be provided with software, or embedded in hardware, or provided by some combination.