According to Deming and Juran most of the quality problems that exist are due to a defect or failure in processes that are controlled by:?

a. The project manager b. The procurement manager c. Upper management d. Stakeholders

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC Manager , AL Bawani Contracting Co
تاريخ النشر: 2016/05/27
Mohamed Helal
من قبل Mohamed Helal , Project Manager , GROUP CONSULT INTERNATIONAL

.................c. Upper management

sardar mardookhy
من قبل sardar mardookhy , Head of portfolio management department , MCI

Option c,.......

Thanks.....................

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC Manager , AL Bawani Contracting Co

Option#C. Upper management is the appropriate answer

Sathish Prabhu.V
من قبل Sathish Prabhu.V , Manager - Operations & Process Improvement , Revolution Valves

Yes, Upper Management holds responsibility to a process defect or failure

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Agree with Mr  Muhammad Farooq  Answer

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Option D seems most appropriate as essence of Quality is that "it is everybody's responsibility".

Hence stakeholders is appropriate in my point  of view.

Eng Ahmed Elsharkawy
من قبل Eng Ahmed Elsharkawy , Civil Engineering Project Manager , Altwijry office

thanks for invition ,,,,,,,,,, my choice is option C