What are the main events the company is organizing regularly?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Yaseen MBA PMP® , Commercial Officer , Hayat Communications
تاريخ النشر: 2013/09/22
Binod Timsina
من قبل Binod Timsina , Human Resources Business Partner , CG Corp Global │ Chaudhary Group

It depends upon the types of company, generally every company organize Seminar, general meeting, training, exhibition etc.

Nihal Zaky
من قبل Nihal Zaky , CEO Office Manager , Speed Ahmed Hassan

Periodical Meetings; Staff Meetings; One-to-One Meetings