What is the fastest and best way to improve my memory, cognitive skills and span of concentration?

تم إضافة السؤال من قبل Zain Khater , Project Supervisor – StartUp Project , Injaz
تاريخ النشر: 2016/05/31
Yahia mohamed  Amen Gad
من قبل Yahia mohamed Amen Gad , إدارة - مدرب - , سنابل الأجيال للتعليم والتدريب

Thank you for the invitation and I agree with the answer, Mr. Yosef

Yosef Abdalsalam Mohammed
من قبل Yosef Abdalsalam Mohammed , IT Manager , Al-Alamiya for Furniture

there are some trainings on the internet for making the memory more efficint