HR Manager has two basic functions: 1. To oversee department functions 2. To manage all employees True or false?

تم إضافة السؤال من قبل Randy Jumaquio , HR Executive │ Content Creator │ Coach , Self-Employed (Freelancer)
تاريخ النشر: 2016/06/01
Chandrappa Shivabasakkanavar
من قبل Chandrappa Shivabasakkanavar , Store Manager , Sana Fashions

Yes they have to monitor departamentel fuction as well all employee orintation its true

Mohammed  Ashraf
من قبل Mohammed Ashraf , Director of International Business , Saqr Al-Khayala Group

Flase, department fuction is not HR duty. ..........................

Ghazi ٌRadwan
من قبل Ghazi ٌRadwan , Project Facilitator , Jordan River Foundation

Thanks for the invite ............................ question needs to be an expert