Which of the following is the most efficient means of product quality inspection?

A. Acceptance sampling.

B.% inspection.

C. Variable lot inspection.

D. A and C.

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2016/06/05
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

The right answer is

A. Acceptance sampling.

Ksenija Kancelak
من قبل Ksenija Kancelak , Construction Project Manager , City of Koprivnica, Koprivnica (Croatia)

My opinion is the answer is:

D. A and C.

Sathish Prabhu.V
من قبل Sathish Prabhu.V , Manager - Operations & Process Improvement , Revolution Valves

Acceptance sampling and Variable lot inspection.

Usman Islam
من قبل Usman Islam , Yard Manager , Kirtanlal Scaffolding & Formwork

Option A is correct answer, option A cover option C as well.

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Acceptance Sampling is appropriate answer because that will cover all aspects.

Hrvoje Kancelak
من قبل Hrvoje Kancelak , Certificated Traffic Engineer , Office of independent engineer

Definitely D

You have to do variable lot inspection, and acceptance sampling

sardar mardookhy
من قبل sardar mardookhy , PMP certified Project manager , MCCI

Option A,.....

Thanks.........

Eng Ahmed Elsharkawy
من قبل Eng Ahmed Elsharkawy , Civil Engineering Project Manager , Altwijry office

thanks for invition ,,,,,,,,,, my choice is option D