Is this site useful, I applied for many companies but no companies contact me yet. I am afraid that all the applications are expired what do you think?

تم إضافة السؤال من قبل Ghazi Altarabsheh , رئيس وحدة الرقابة المالية , ministry of finance
تاريخ النشر: 2016/06/14
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

i think that their are many fake applications but also thair are a professionelle application like BAYT.COM just d'ont give up.

harish kumar
من قبل harish kumar , Design Executive , General Surgical Co India pvt ltd

Dont trust 'jobs website. Trust your self and find job with self confidence. You must win at some point.