What you know about PLC Siemens S7-300?

تم إضافة السؤال من قبل Hosny Mohammad Ismail Imam , Projects Manager , ٍSima
تاريخ النشر: 2016/06/15
Khuram Shahzad
من قبل Khuram Shahzad , Research Scholar , Arizona State University

PLC Siemense S7-300 have 8 input and 8 outputs which can be extended by connecting I/O units. Mostely thi PLC is used in small machinary control or in Student Final Year Projects.

Hosny Mohammad Ismail Imam
من قبل Hosny Mohammad Ismail Imam , Projects Manager , ٍSima

 One of medium catogery S7 siemens PLC used in medium projects