لماذا يتم تخفيض بلاطة الحمام او المطبخ بمقدار 10 سم عن منسوب باقى البلاطات ؟

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Ayaad Ali , Site Engineer , Mit Ghamr Association
تاريخ النشر: 2016/06/15
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

لعمل عازل الرطوبة اسفل السراميك

Eng-Ahmed Samir
من قبل Eng-Ahmed Samir , مهندس موقع , مكتب مرافى

لعمل عزل  وتركيب مواسير الصرف الصحى والحفاظ على منسوب التشطيب

على ممدوح عطيه على خطاب
من قبل على ممدوح عطيه على خطاب , مهندس تنفيذ , السلام العربية للمقاولات و التجارة (SMART)

لتركيب مواسير الصرف من أجل الحفاظ على منسوب تشطيب واحد للوحدة

AHMED ALI
من قبل AHMED ALI

دى بيكون الحل الامثل فيها لو كان الصرف مخالف لالى فى الرسم لان الرسم فيه منور فلو الصرف خارج برة الكمرة بيتم تخفيض الكمرة بنفس منسوب البلاطه لانه لا يصح التكسير فى الكمرة لتعدية المواسير لان عادة بيكون كمرة الحمام كمرة بسيطة الارتكاز وبيكون الجزء العلوى هو اللى شغال فى الضغط ولا يصح التكسير فيه باى حال من الاحوال

ahmed alomary
من قبل ahmed alomary , supervisor engineer , Karbala refinery

لغرض تركيب انابيب  الصرف الصحى

saleh mohamed saleh mohamed negm
من قبل saleh mohamed saleh mohamed negm , مهندس مدني تنفيذ , المجموعة المصريه الدولية

لغرض تركيب مواسير الصرف الصحى والعزل