The lowest level of Work Breakdown Structure(WBS) in Project Management is definitely called as :- a. Work Packet b. Work c. Work Package d. Work Structure?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2016/06/19
Faraz Shafiuddin Shafiuddin
من قبل Faraz Shafiuddin Shafiuddin , Business Analyst , National Guard Health

Work Package is the smallest unit of a Work Breakdown structure beyond which there is no lower level.