Can you explain me in briefly what are the valuable ideas to increase production rate in mass production?

تم إضافة السؤال من قبل PRAKASHBHAI PANCHAL , PRODUCTION,PLANNING AND QUALITY CONTROL ENGINEER , SAFEX ENGINEERS PVT. LTD.
تاريخ النشر: 2016/06/19
Midhun Abraham
من قبل Midhun Abraham , Software engineer , HCL Technologies

  • Automation of routine tasks.
  • Integrate relevant tasks to suitable workstations to reduce the number of workstations and cycle time.
  • Continuous improvement through training and understanding the gaps - Kaizen
  • Just in Time with zero inventory - Kanban