How would you optimize Exchange 2003 memory usage on Windows Server 2003 with more than 1Gb of memory?

تم إضافة السؤال من قبل Faseeh Mohd koya , IT SUPPORT ENGINEER [L2] , Ministry of Sports and Youth
تاريخ النشر: 2016/06/27
PRADEEP Raja
من قبل PRADEEP Raja , EDP / Asst , Nagarjunna Constrution Company LLC

`Go to reg and HEKEY_LOCAL_MACHINE\\SYSTEM\\CurrentControlset\\Control\\session Manager\\MemoryManagement\\system\\currentcontrolset\\control\\session manager\\memory management\\systempages then REG DWORD put 1