What is the role of IT/ICT in Business Process Re-Engineering (BPR)?

تم إضافة السؤال من قبل Emmanuel Wamweta , production supervisor , Tembo Steel Rolling
تاريخ النشر: 2016/06/28
Emmanuel Wamweta
من قبل Emmanuel Wamweta , production supervisor , Tembo Steel Rolling

Analysis-partnership with the process owner & team responsible for implementing BPR.

Overall accountability & leadership- support project mgt expertise.

Business vision-support while defining new goals & vision.

Technology expertise

Project mgt expertise